-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Meryem, Zeynep'i ikna etmeye çalıştı ve geleceğinden vazgeçmemesi için ona yalvardı. Ölümle burun buruna kalan iki kadının kaçış girişimi başarısızlıkla sonuçlanınca, çaresizce eski mekanlarına dönmek zorunda kaldılar. Ancak Zeynep'i burada zorlu bir hayat beklemektedir; aynı çatı altında Cüneyd'e eş olmanın sıkıntıları gün yüzüne çıkacaktır.

Suavi, Zeynep'in durumundan kendisini sorumlu tutar ve ötanazi işlemlerini başlatmak için Meryem'i kullanmayı planlar. Yaşlı adamın bu planı, Meryem'in en büyük tehdidi haline getirecektir. Bu sırada Feyza'nın, Zeynep'e duyduğu kıskançlık, Zeynep'in, Cüneyd'in sırrına ihanet ettiği sanısıyla büyük bir iftiraya dönüşür ve Zeynep, Cüneyd'in karanlık yüzüyle tanışır.

Mira'nın hayatı ise gerçek ailesinin kim olduğuyla ilgili şüpheler yüzünden büyük bir çıkmaza girer. Bu süreçte Levent ve Beste, Mira'ya hesap vermek zorunda kalırlar. Cüneyd, Meryem ve Levent; Hande'nin tarikatın kirli sırlarını ifşa eden haberi ele geçiren Hayri yüzünden adaletle yüzleşmek üzeredirler.

Yapımı Gold Film tarafından üstlenilen ve Ömür Atay'ın yönetmenliğini yaptığı "Kızıl Goncalar"; bir yandan seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ile tarikatın içinde yaşayan Meryem'in (Özgü Namal) kesişen kaderlerini konu alırken, diğer yandan inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen annelik ve babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiyor.