-

Gözden kaçırmayın

Eylül Ayında Gökyüzü HareketleriEylül Ayında Gökyüzü Hareketleri

Ömer, zor günler geçiriyor. Yakın zamanda annesini kaybeden Ömer, babası Reşat ve babaannesi Nezahat ile yaşamına devam ediyor. Ömer, babasının imam olarak görev yaptığı camide müezzin olarak çalışıyor. Ailenin en küçük ferdi olan Ömer, ablası Nisa'nın babası ve ağabeyi Tahir'in onayı olmadan yaptığı evlilik sebebiyle aileden kopmasının sarsıntısını yaşıyor.

Ömer, ailesinde yaşanan kayıplar, kırgınlıklar ve çelişkilerle başa çıkmaya çalışırken ruhunu onarmanın yollarını arıyor. Çocukluktan beri resim yapmaya olan tutkusu, ailesinin engellerine rağmen devam ediyor. Ancak bir gün hayatına giren, kendisinden yaşça büyük, dul ve çocuklu bir kadın olan Gamze'ye aşık oluyor. Bu tutkulu aşk, pek çok zorluğu da beraberinde getiriyor.

Başrollerinde Selahattin Paşalı, Barış Falay, Gökçe Bahadır ve Merve Dizdar gibi ünlü isimlerin rol aldığı "Ömer" dizisinin yapımcılığını OGM Pictures üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Cem Karcı otururken, senaryo Gülizar Irmak'a ait.

Dizinin başrollerinde yer alan oyuncular ve her biri ayrıcalıklı karakterlerle dolu hikayesi, izleyicileri derinden etkilemeyi hedefliyor.