-

Gözden kaçırmayın

Mictecacihuatl: Azteklerin Ölüm TanrıçasıMictecacihuatl: Azteklerin Ölüm Tanrıçası

Orta Dünya evreninde huzurlu bir geceye davetlisiniz. Thror'un oğlu Thrain, Mavi Dağlar'ın derinliklerinde yer alan Sonsuz Gece Salonları'nın sırlarını keşfetmek için tehlikeli bir yolculuğa çıkıyor. Bu hikaye, antik gizemler, cesur cüceler ve Durin'in halkının kalıcı gücü ile doludur. Rahatlayıp uykuya dalmadan önce mükemmel bir seçimdir.

Beklentiler: - Orta Dünya evreninde geçen sürükleyici bir anlatım - Uykuya geçişi kolaylaştıracak sakinleştirici ASMR sesleri - Cücelerin zengin efsanelerini ve folklor dayalı samimi hikaye anlatımı

Destek: Good Knight Sleep kanalını Patreon üzerinden destekleyebilirsiniz! Destekleriniz, büyüleyici ve dinlendirici içeriklerin üretilmesine yardımcı oluyor. Ayrıca, patron olduğunuzda, özel ekstralara erişim sağlayacak ve hikaye oluşturma sürecine daha fazla dahil olma şansı elde edeceksiniz.

Hikayeleri sonundaki uyku müziği olmadan dinleyebileceğiniz özel Spotify çalma listemize erişmek için Patreon topluluğumuza katılın.

Patreon topluluğumuza katılarak büyülü yolculuğumuzun bir parçası olun: #GoodKnightSleep #ASMRUykuHikayeleri #OrtaDünya #CüceFolkloru #SonsuzGeceSalonları

Desteğinizin her bir parçası büyük bir fark yaratıyor. Rüya dolu maceramızda yer aldığınız için teşekkürler!

Bu özgün hikaye, anlatım, müzik ve ses tasarımı Kevin Mains tarafından hazırlanmıştır. Bu, Yüzüklerin Efendisi evreninden esinlenerek eğlence amacıyla oluşturulmuş bir hayran yapımıdır. Bu dönüştürücü çalışma, yorumlama, eleştiri ve eğlence amaçları doğrultusunda adil kullanım kapsamında hazırlanmıştır.

Kaynak: Good Knight Sleep kanalı, Kevin Mains üretimi.