-

Gözden kaçırmayın

Cemal Enginyurt, Kayı Ankara Gayrimenkul'ün Açılışında Hayırlı Olsun Ziyaretinde BulunduCemal Enginyurt, Kayı Ankara Gayrimenkul'ün Açılışında Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

2024 yılında İzmir Alsancak'ta yaşanan bir olayda, Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay isimli iki kişi elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. Olay, bölgede yürüyüş yaparken gerçekleşti.

CHP Halkla İlişkiler ve Medyayla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, olaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Bulut, hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, ailelerine ise başsağlığı ve sabır diledi. Ayrıca, Bulut olay öncesinde elektrik dağıtım şirketine yapılan şikayetlerin dikkate alınmadığını belirtti.

Burhanettin Bulut, açıklamasında "İnsan hayatı işte bu kadar ucuz! Sorumlusu olanlar kimse, ihmali olanlar kimse hukuk önünde hesap vermeli!" şeklinde konuştu.

Olay, kamuoyunda büyük yankı uyandırarak elektrik dağıtım şirketinin ihmali ve insan hayatının değeri konularında tartışmalara neden oldu.