-

Gözden kaçırmayın

Mictecacihuatl: Azteklerin Ölüm TanrıçasıMictecacihuatl: Azteklerin Ölüm Tanrıçası

Dünya çapında birçok kişi tarafından Amerika kıtasının en büyük uygarlığı olarak kabul edilen Maya medeniyeti, 2.000 yılı aşkın bir süre boyunca gelişimini sürdürdü. Bu büyük medeniyeti ve onun gizemlerini araştıran "Ancient Aliens" dizisinin 20. sezonunun 11. bölümünde, Maya Takvimi’nin sırları çözümleniyor.

Yeni "Ancient Aliens" bölümleri her Cuma günü saat 21.00'de The HISTORY Channel’da izleyicilerle buluşuyor. Program, dünya dışı varlıkların milyonlarca yıldır Dünya'yı ziyaret ettiğine dair tartışmalı teoriyi inceliyor. Bu bölümde Maya medeniyetinin derin bilgiler taşıyan takvim sistemi ve bu takvimle ilgili gizemli unsurlar üzerinde duruluyor.

The HISTORY Channel, tarihinin harika anlatımıyla tanınan A+E Networks’ün bir bölümü olup, sektördeki en iyi belgesel etkinlikler ve önde gelen kurmaca dışı diziler ile güvenilir bilgi ve eğlence sunan bir kaynak olarak biliniyor. HISTORY Channel, son yedi yıldır YouGov BrandIndex tarafından ABD televizyon şebekeleri arasında en çok ilgi gören kanal seçilmiş ve Beta Research Corporation tarafından favori TV ağı olarak değerlendirilmiştir.

Daha fazla bilgi ve ayrıntı için The HISTORY Channel’ın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.