-

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Gaziler Günü'nde Gazilere Özel Bir Mesaj YayımladıİYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Gaziler Günü'nde Gazilere Özel Bir Mesaj Yayımladı

Ordu ve Muş illerinde yaşanan sel felaketi nedeniyle birçok vatandaş hayatını kaybetti. CHP Halkla İlişkiler ve Medyayla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, yaşanan bu acı olayın ardından bir başsağlığı mesajı yayınladı.

Bulut, mesajında, "Sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabır diliyorum," ifadelerini kullandı. Unutulmaması gereken en önemli şeyin doğal afetlerin öncesinde ve sonrasında alınacak önlemler olduğuna dikkat çeken Bulut, gereken adımların atılması gerektiğini vurguladı.

Selin etkilediği bölgelerdeki vatandaşlara yardım yapılması gerektiğine de değinen Bulut, birlik ve dayanışma içerisinde olunmasının önemini belirtti. "Bu tür acı olayların bir daha yaşanmaması için gerekli tedbirlerin bir an önce alınması elzemdir," diyerek yetkililere çağrıda bulundu.