-

Gözden kaçırmayın

Cemal Enginyurt, Kayı Ankara Gayrimenkul'ün Açılışında Hayırlı Olsun Ziyaretinde BulunduCemal Enginyurt, Kayı Ankara Gayrimenkul'ün Açılışında Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İran'da gerçekleştirilen 14’üncü dönem Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanan Mesud Pezeşkiyan'ı ve İngiltere'de başbakanlık görevine getirilen Keir Starmer'i tebrik etti. Yılmaz, her iki isme görevlerinde başarılar dileyerek, seçim sonuçlarının her iki ülke için hayırlı olmasını temenni etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yaptığı açıklamada, İran ve İngiltere'de gerçekleştirilen seçimlerin ilişkileri daha da güçlendireceğini ve bölgesel ile küresel barışa katkı sağlayacağına inandığını belirtti. Yılmaz, İran halkına 'dost ve kardeş', İngiltere'ye ise 'dost ve müttefik' ifadeleriyle hitap ederek, seçimlerin olumlu sonuçlar getirmesini umduğunu ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından elde edilen bilgilere göre, Türkiye'nin İran ve İngiltere ile iş birliğini ve ilişkilerini daha da geliştirme hedefinde olduğu vurgulandı.