-

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Gaziler Günü'nde Gazilere Özel Bir Mesaj YayımladıİYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Gaziler Günü'nde Gazilere Özel Bir Mesaj Yayımladı

Gazetecilik 5n1k kurallarına göre özgünleştirilmiş habere göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediyenin istihdam ve iş gücü alanında gösterdiği başarılı çalışmaların meyvelerini vermeye devam ettiğini açıkladı. İki yıl önce Bölgesel İstihdam Ofisi aracılığıyla iş bulan bir vatandaşın bugün işveren olarak istihdama katkı sunduğunu vurgulayan İmamoğlu, bu durumun ofisin ne kadar etkin ve başarılı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdiğini belirtti.

Bölgesel İstihdam Ofisi'nin başlatmış olduğu girişimin, işgücünün etkin ve verimli kullanılmasını sağlamak amacıyla yürütüldüğü ifade edildi. İstihdam alanındaki projelerin ne kadar etkili olabileceğini gözler önüne seren bu açıklama ile Bölgesel İstihdam Ofisi'nin rolü ve önemi vurgulandı.

Açıklamasında, "İstihdama yönelik çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Bölgesel İstihdam Ofislerimiz, iş gücü piyasasını daha dinamik ve erişilebilir hale getirmek adına büyük bir özveriyle çalışmakta," ifadelerine yer veren Ekrem İmamoğlu, belediye olarak istihdama yönelik katkılarının süreceğini belirtti.