-

Gözden kaçırmayın

Cemal Enginyurt, Kayı Ankara Gayrimenkul'ün Açılışında Hayırlı Olsun Ziyaretinde BulunduCemal Enginyurt, Kayı Ankara Gayrimenkul'ün Açılışında Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

CHP Adana Milletvekili ve Halkla İlişkiler ve Medyayla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in liderliğinde düzenlenen Emek Mitingi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bulut, mitingin emeğin başkenti olarak nitelendirilen Kocaeli'nin Gebze ilçesinde gerçekleştirildiğini belirtti. "Geçinemiyoruz" diyerek ekonomik sıkıntıları vurgulayan vatandaşların sesini duyurmayı amaçladıklarını ifade eden Bulut, Emek Mitingi'nin amacının toplumun geçim sıkıntılarını dile getirmek olduğunu söyledi.

Burhanettin Bulut, neden böyle bir mitingin düzenlendiği sorusuna, "Vatandaşlarımızın büyük bir kısmı ekonomik zorluklar içerisinde yaşıyor. Bu durum ülkemizin dört bir yanında hissediliyor ve biz de bu sesi yetkililere, kamuoyuna duyurmak için buradayız," şeklinde cevap verdi.

Son olarak, CHP'nin bu tür etkinliklerle halkın sorunlarına dikkat çekmeye devam edeceğini vurgulayan Bulut, ekonomik sıkıntıları yaşayan vatandaşların seslerini duyurmaktan vazgeçmeyeceklerini söyledi.