-

Gözden kaçırmayın

Çorlu'da Organize Suç Örgütüne OperasyonÇorlu'da Organize Suç Örgütüne Operasyon

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün Gaziantep'te esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yerlikaya, şehrin çalışkan ve üreten insanlarının huzur ve güven içinde olması durumunda bereket, ihracat ve istihdamın artacağını vurguladı. Yerlikaya, ziyaretinde Gaziantep'in önemine dikkat çekerek, "Biliyoruz ki; Gaziantep'imizin çalışkan, üreten insanları huzur ve güven içinde olursa bereket olur, ihracat olur, istihdam olur," dedi. Toplantı sırasında vatandaşların ve esnafların taleplerini dinleyen Yerlikaya, şehrin ihtiyaçlarını ve beklentilerini not aldı.

Haber Detayları:



İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün Gaziantep'te esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Yerlikaya, şehrin çalışkan ve üreten insanlarının huzur ve güven içinde olması durumunda bereket, ihracat ve istihdamın artacağını vurguladı. Ziyaretinde Gaziantep'in önemine dikkat çeken Bakan Yerlikaya, "Biliyoruz ki; Gaziantep'imizin çalışkan, üreten insanları huzur ve güven içinde olursa bereket olur, ihracat olur, istihdam olur," dedi.

Toplantı sırasında vatandaşların ve esnafların taleplerini dinleyen Yerlikaya, şehrin ihtiyaçlarını ve beklentilerini not aldı.