-

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Gaziler Günü'nde Gazilere Özel Bir Mesaj YayımladıİYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Gaziler Günü'nde Gazilere Özel Bir Mesaj Yayımladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Halkla İlişkiler ve Medyayla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, yaptığı açıklamada sürekli artan hayat pahalılığı ve ekonomik koşullar sebebiyle halkın zor durumda olduğuna dikkat çekti. Pazar günü gerçekleştirilen bir etkinlikte, vatandaşların sesine kulak vererek, kademe talebinin bir ayrıcalık değil, anayasal bir hak olduğunu belirtti.

Gebze'de düzenlenen toplantıda konuşan Bulut, vatandaşların geçim sıkıntıları nedeniyle meydanlara çıkmak zorunda kaldığını hatırlatarak, "Kademe talebi bir lütuf değil, anayasal bir haktır. İnsanlar artık adalet arayışını meydanlarda sürdürüyor çünkü geçinemiyorlar" dedi. Bulut ayrıca, hükümetin bir an önce vatandaşların ekonomik sıkıntılarına çözüm bulması gerektiğini vurguladı.

Etkinlikte yer alan katılımcılar, geçim zorluklarını ifade ederken, adalet ve ekonomik düzenin sağlanması için çözüm talep ettiler.