-

Gözden kaçırmayın

Cemal Enginyurt, Kayı Ankara Gayrimenkul'ün Açılışında Hayırlı Olsun Ziyaretinde BulunduCemal Enginyurt, Kayı Ankara Gayrimenkul'ün Açılışında Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

CHP Halkla İlişkiler ve Medyayla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, işsiz kalan vatandaşların ekonomik kriz döneminde herhangi bir gelirden yoksun bırakılarak kaderine terk edildiğini belirtti. Bulut, işsizlik ödeneğinin önündeki engellerin kaldırılması gerektiğini vurguladı ve vatandaşların bu zor durumda daha fazla mağdur edilmesinin kabul edilemez olduğunu ifade etti.

Bulut, işsiz vatandaşların yaşadığı zorluklara dikkat çekerek, mevcut işsizlik ödeneği sisteminin yetersiz olduğunu ve bu konuda acil önlemler alınması gerektiğini söyledi. İşsizlik ödeneği başvurularında karşılaşılan bürokratik engellerin ortadan kaldırılması ve sürecin daha erişilebilir hale getirilmesi gerektiğini belirten Bulut, ekonomik kriz döneminde devletin vatandaşlarına olan sorumluluğunu yerine getirmesinin önemine değindi.

Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, işsizliğin sadece bireysel bir sorun olmadığını, toplumsal huzur ve ekonomik istikrar için de büyük bir risk oluşturduğunu ifade etti. Bu nedenle, işsiz kalan vatandaşlara sağlanacak desteklerin artırılması ve işsizlik ödeneğinin daha kolay erişilebilir hale getirilmesi gerektiğini yineledi.

Bulut'un açıklaması, işsizlik ödeneği ve ekonomik krize dair çözüm önerilerine dikkat çekti. İşsiz kalan vatandaşlara yönelik olarak ödeneğin erişilebilirliğinin artırılması gerektiğini savunan Bulut, devletin vatandaşlarını zor günlerinde kaderine terk etmemesi gerektiğini vurguladı.