-

Gözden kaçırmayın

Çorlu'da Organize Suç Örgütüne OperasyonÇorlu'da Organize Suç Örgütüne Operasyon

19 Haziran 2024 Çarşamba günü, bayram tatilinin 5. gününde 24 saatlik sürede çok sayıda trafik kazası meydana geldi, bu kazalarda maalesef birçok kişi hayatını kaybetti ve yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, bugünkü kazalarda toplamda ** kişi yaşamını yitirdi ve ** kişi yaralandı. Aynı gün içinde yapılan trafik denetimlerinde birçok araç kontrol edildi ve hız ya da radar ihlalleri yapan araçlar ile diğer trafik kurallarını ihlal eden araçlar hakkında cezai işlemler uygulandı.

Bayram tatilinin ilk gününden bu yana gerçekleşen trafik kazalarında can kaybı ve yaralanmalar devam ediyor. Toplamda ** kişi hayatını kaybetti ve ** kişi yaralandı.

Kazalarda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aşırı hızdan kaçınılması ve trafik kurallarına uyulması gerektiğine vurgu yaparak, araçlarda emniyet kemeri kullanımının önemine dikkat çekti.

İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen denetimler ve uyarılarla, bayram tatilinde trafikte yaşanan acı tabloların önüne geçilmesi hedefleniyor.

Haber kaynağı: T.C. İçişleri Bakanlığı

Lütfen trafikte aşırı hızdan kaçınalım, emniyet kemerlerimizi takalım ve trafik kurallarına uyalım. Yolun sonu bayram olsun.