-

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Gaziler Günü'nde Gazilere Özel Bir Mesaj YayımladıİYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Gaziler Günü'nde Gazilere Özel Bir Mesaj Yayımladı

Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam evinde kızı Ayşe Ateş ile torunları Banuçiçek ve Bengisu'yu misafir etti. Kılıçdaroğlu, genç bir kadın, bir anne ve bir eş olarak Ayşe Ateş'in adalet arayışına değinerek, "Adalet yerini bulsun, isterse kıyamet kopsun!" dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu, adaleti sağlamak için mahkemelere değil de siyasilere başvurmak zorunda kalan insanların durumunu eleştirdi. Kılıçdaroğlu, "Genç bir kadının adalet arayışı için siyasilere gitmek zorunda kalması kabul edilemez, lanet olsun bu düzene ve onun destekçilerine!" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, Ayşe Ateş'i tehdit edenlere karşı cesaretle meydan okuyarak, "Ayşe Ateş'i tehdit edenlere sesleniyorum; varsa yüreğiniz, varsa cesaretiniz, hele bir cesaret edin! Biz canımızı feda etmeye hazırız," dedi.

Ayrıca, helalleşme kavramına değinen Kılıçdaroğlu, "Helalleştik dediysek, mazlumlarla ve milletimizle helalleştik. Saray düzeni, kurucuları ve destekçileri ile değil!" şeklinde konuştu.

Bu ifadeler, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adalet arayışını ve mevcut düzen eleştirilerini bir kez daha gündeme taşıdı.