-

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Gaziler Günü'nde Gazilere Özel Bir Mesaj YayımladıİYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Gaziler Günü'nde Gazilere Özel Bir Mesaj Yayımladı

Hatay'da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz öncülüğünde milletvekilleri, vali, belediye başkanları ve sivil toplum örgütleri temsilcileriyle bir araya gelerek geniş kapsamlı bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının AFAD bünyesinde yapıldığı öğrenildi.

Yılmaz, yaptığı açıklamada “Şehirlerimizi, konutları ve caddeleriyle, meydanlarıyla; ticaret, üretim ve istihdam altyapısıyla yeni baştan tasarlıyor, sosyal ve ekonomik hayatıyla ayağa kaldırıyoruz” dedi.

Fiziki ve ekonomik iyileştirmelerin amaçlarını açıklayan Yılmaz, yaklaşık 401 bin konut ve 41 bin iş yerinden oluşan, toplamda 442 bin hak sahibini mağdur etmeden yuvalarına ve iş yerlerine kavuşturmayı hedeflediklerini belirtti. Bunun yanı sıra, Hatay’ın ekonomisini eskisi gibi canlandırmak, üretim ve rekabet gücünü yeniden kazandırmak için çalıştıklarını ifade etti.

Yılmaz, tüm konut ve altyapı inşa çalışmalarının tamamlanması ve vatandaşların güvenli evlerine yerleştirilmesine kadar dur durak bilmeden çalışacaklarını vurguladı.

Kaynak: AFAD toplantısı sonrası yapılan basın açıklaması