-

Gözden kaçırmayın

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass İle GörüştüMillî Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass İle Görüştü

UEFA 2024 organizasyonu Almanya'da gerçekleşmeye hazırlanırken, biz de Ankara sokaklarında nabız yokladık. Vatandaşlara "UEFA 2024" denince akıllarına ne geldiğini, Almanca kelime bilip bilmediklerini ve turnuvanın şampiyonu olarak kimi tahmin ettiklerini sorduk. Birbirinden eğlenceli ve şaşırtıcı yanıtlar aldık.

Anket sonuçlarına göre, birçok kişi UEFA 2024'ün Almanya'da düzenleneceğini biliyor ve turnuvanın heyecanını şimdiden hissettiğini belirtti. Almanca kelime bilgisi sorulduğunda ise bazı vatandaşlar sınırlı bilgiye sahip olduğunu söylerken, birkaç kişi temel kelimeleri bildiğini ifade etti. Şampiyonluk tahminlerinde ise çoğunluk favori takımları arasında Almanya, Fransa ve İtalya'yı gösterdi.

Ankara sokaklarında gerçekleştirdiğimiz bu anket, futbolseverlerin UEFA 2024'e olan ilgisini ve heyecanını ortaya koydu. Organizasyonun başlamasıyla birlikte, futbol tutkusu ve coşkusu Almanya'dan tüm dünyaya yayılacak gibi görünüyor.