-

Gözden kaçırmayın

Mictecacihuatl: Azteklerin Ölüm TanrıçasıMictecacihuatl: Azteklerin Ölüm Tanrıçası

Şövalyeler Tarikatı, motivasyonlarını gizli tutan çok güçlü bir düzendir. Bu gizli kalmış sırları ve daha fazlasını The UnXplained programında keşfedebilirsiniz. The UnXplained, dünya üzerindeki en ilginç, garip ve açıklanamaz gizemleri keşfeden bir saatlik belgesel dizisidir. Bu dizi, Altın Küre ve Emmy ödüllü aktör William Shatner tarafından sunuluyor ve yürütücü yapımcılığı üstleniliyor. Her bölümde bilim insanları, tarihçiler, tanıklar ve deneyimleyenlerden alınan ilgi çekici katkılar yer alıyor; her biri, görünüşte imkansız olanın nasıl gerçekleşebileceğini açıklamaya çalışıyor.

Bu haftaki bölümde, Şövalyeler Tarikatı'nın en karanlık sırlarına odaklanılıyor. Bu güçlü düzen, Orta Çağ döneminde büyük bir etkiye sahipti ve amaçlarını daima gizli tuttu. Bu sırların neler olduğunu ve tarihe nasıl yansıdığını anlamak için The UnXplained'i izleyebilirsiniz.

The UnXplained, her cuma 21:00'de The HISTORY Channel'da yayımlanıyor. Yeni bölümlerini kaçırmamak ve favori HISTORY Channel programlarınız hakkında güncel kalmak için kanalın web sitesini ziyaret edebilirsiniz.