-

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Gaziler Günü'nde Gazilere Özel Bir Mesaj YayımladıİYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Gaziler Günü'nde Gazilere Özel Bir Mesaj Yayımladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Tarihi Kentler Birliği Başkanı Seçildi. CHP Halkla İlişkiler ve Medyayla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Yavaş ve ekibini tebrik ederek başarı dileklerini iletti.

Burhanettin Bulut, yaptığı açıklamada, Tarihi Kentler Birliği Başkanlığı gibi önemli bir göreve gelmiş olmasından dolayı Mansur Yavaş'ı ve yönetimini kutladığını belirtti. Bulut, "Tarihi Kentler Birliği'nin yeni başkanı olarak Mansur Yavaş'ın, tarihi mirasın korunması ve yaşatılması noktasında başarılı işlere imza atacağına inanıyorum" dedi.

Bu gelişmeyle, Mansur Yavaş'ın yönetimindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin tarihi ve kültürel miras çalışmalarında daha etkin bir rol üstlenmesi bekleniyor. Tarihi Kentler Birliği, tarihi kent dokularının ve kültürel mirasın korunması, restorasyon projelerinin desteklenmesi gibi önemli işlevlere sahip.

Kaynak: Burhanettin Bulut'un açıklamaları.