-

Gözden kaçırmayın

Mictecacihuatl: Azteklerin Ölüm TanrıçasıMictecacihuatl: Azteklerin Ölüm Tanrıçası

Gece yarısı bir uçak çalan sarhoş bir Hava Kuvvetleri teknisyeni kayıplara karıştı. Bu şaşırtıcı olay, “Orman Korkuları, Dev Projesi, Evinde Kalan Teknisyen, Narko Denizaltılarının İçi” başlıklı Sezon 1, Bölüm 2'de yer alıyor.

Söz konusu olay, gece nöbetinde olan teknisyenin görev dışına çıkarak bir savaş uçağını çalmasıyla başlıyor. Olayın hemen ardından yapılan soruşturmalarda, teknisyenin alkollü olduğu tespit ediliyor ve tüm üs alarma geçiyor. Bu beklenmedik durum, Hava Kuvvetleri’nde büyük bir güvenlik açığını gözler önüne seriyor.

Askeri gizemler ve savaş tarihi üzerine ilgi çekici içeriğiyle tanınan kombat gazileri Rudy Reyes ve Ronnie Adkins, bu olayın arkasındaki sır perdesini aralamak için harekete geçiyor. Reyes ve Adkins, askeri tarihin en ilginç ve tartışmalı olaylarını inceleyerek izleyicilere detayları sunuyor.

Tarih Kanalı'nın yeni bölümleri Pazartesi, 10/9c' de yayınlanıyor. Tarih Kanalı'nın diğer dizileri ve en güncel program bilgilerine http://history.com/schedule adresinden ulaşabilirsiniz.

Tarih Kanalı'nın ödüllü orijinal dizileri ve özel programları, izleyicilere tarihi bilgilendirici, sürükleyici ve eğlenceli bir şekilde aktarıyor. Kanalın tüm özgün programları, izleyicilere tarihin derinliklerine inme fırsatı sunuyor.