-

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Gaziler Günü'nde Gazilere Özel Bir Mesaj YayımladıİYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Gaziler Günü'nde Gazilere Özel Bir Mesaj Yayımladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Halkla İlişkiler ve Medyayla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, yaşanan bir olayla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bulut, Genel Başkan Özgür Özel'in görüşlerini aktararak, devletin yaşanan bir katliama göz yummasının kabul edilemez olduğunu vurguladı.

Özel, devletin adaleti sağlaması gereken bir durumda, adaletin gözünün kör edildiğini ifade etti. Özel ayrıca, CHP olarak ve bizzat kendisinin bir evlat olarak, mağdur olan Emine Annenin haklı davasında sonuna kadar yanında olacaklarını belirtti.

Bu açıklama, yaşanan olayın kamuoyu tarafından dikkatle takip edildiğini ve CHP'nin bu konuda kararlı bir duruş sergilediğini gösteriyor. Özel'in sözleri, adaletin sağlanması noktasında devletin üzerine düşen görevin önemine vurgu yapıyor.