-

Gözden kaçırmayın

Mictecacihuatl: Azteklerin Ölüm TanrıçasıMictecacihuatl: Azteklerin Ölüm Tanrıçası

CISM (Communities In Schools of Michigan), öğrencileri okula devam etmeye ve hayatlarında başarılı olmaya teşvik eden bir topluluk desteği sağlamak amacıyla faaliyet gösteren bir organizasyondur. Bu amacı doğrultusunda, 4biddenknowledge şirketi ve topluluğun bireysel bağışlarıyla büyük bir destek sağlamaktadır.

4biddenknowledge, özellikle dijital medya ve eğitim alanında faaliyet gösteren ve hızla büyüyen bir şirkettir. Şirket, eğitim projelerine yaptığı yatırımlarla da dikkat çekmektedir. Bu proje kapsamında, Michigan'daki öğrenciler daha iyi eğitim imkanlarına kavuşmakta ve hayatlarında başarılı olmaları için gerekli desteği almaktadır.

CISM, 4biddenknowledge'ın desteğiyle birçok farklı program ve etkinlik düzenlemektedir. Bu sayede öğrenciler, akademik kariyerlerinde başarılı olma yolunda motive edilmekte ve gerekli kaynaklarla donatılmaktadır. Aynı zamanda, bu iş birliği sayesinde toplumda eğitim farkındalığı artmakta ve daha fazla öğrenciye ulaşılmaktadır.

4biddenknowledge'ın bu gönülden destekleri ve toplumun cömert bireylerinin katkıları sayesinde, Michigan'daki birçok öğrenci kaliteli eğitim alma fırsatına sahip olmaktadır. Bu projeye olan katkılarınız ve desteklerinizle siz de bu harekete katılabilir ve daha fazla öğrencinin hayatında fark yaratabilirsiniz.

CISM ve 4biddenknowledge iş birliği, eğitimde fırsat eşitliği sağlamayı ve her öğrencinin potansiyelini en iyi şekilde kullanabilmesini hedeflemektedir. Bu değerli projenin bir parçası olmak, çocukların geleceğini şekillendirme yolunda atılacak büyük bir adımdır.