-

Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü Etkinliği Ülkemizin Kahraman Gazilerini OnurlandırdıGaziler Günü Etkinliği Ülkemizin Kahraman Gazilerini Onurlandırdı

Konya'da yasa dışı silah imalathanelerinden temin edilen tabancaların doğu illerine sevk edildiği bilgisine ulaşıldı. Emniyet Teşkilatı, bu bilgi doğrultusunda "MERCEK-20" adıyla bir operasyon düzenledi. Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen bu operasyonda, bahsi geçen tabancaları taşıyan bir araçta yapılan aramada çok sayıda ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili bir şüpheli de yakalandı.

T.C. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyon hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; halkımızın huzurunu kaçıranların ve onlara silah temin edenlerin peşindeyiz. Silah kaçakçılarıyla mücadelemiz, halkımızın duası ve desteğiyle kararlılıkla devam edecek.” Yerlikaya, operasyonda görev alan polisleri tebrik ederek, “Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle,” dedi.

Kaynak: Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı tarafından yapılan resmi açıklama.