-

Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü Etkinliği Ülkemizin Kahraman Gazilerini OnurlandırdıGaziler Günü Etkinliği Ülkemizin Kahraman Gazilerini Onurlandırdı

Kağıthane'de, üniversite öğrencisi A.Z.'yi bıçaklayarak ağır yaralayan M.H. adlı şüpheli, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün uzun süren çalışmaları sonucunda yakalandı. Polisin olaya ilişkin görüntüleri incelemesi ve beş ay süren teknik takip ve araştırmalar neticesinde yapılan ihbarların da değerlendirilmesi sonucu şüpheli şahıs gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaptığı açıklamada polisin başarılı çalışmasını tebrik ederek, "Kızımız A.Z.'ye bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum," dedi. Yerlikaya, ayrıca Türkiye'nin huzurunu kaçıranlara, kadınlara yönelik şiddet uygulayanlara, masum insanların canına kast edenlere ve suç odaklarına taviz verilmeyeceğini belirtti. Bu kişilerin yakalanarak adalete teslim edilmesi konusunda kararlılıklarını vurguladı.

Bu olay ve emniyet güçlerinin çalışmaları hakkında daha fazla bilgi almak için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı.