-

Gözden kaçırmayın

Mictecacihuatl: Azteklerin Ölüm TanrıçasıMictecacihuatl: Azteklerin Ölüm Tanrıçası

Dört yıllık akıl almaz savaşın ardından, Müttefikler, Almanya'ya kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya. Bu kritik durumda, ABD, Dünya Savaşı'nın dönüm noktası olan 1918 yılında savaşa müdahil oluyor. Fransa ve Belçika'nın savaş yorgunu siperlerinde üç yıl süren kanlı çatışmalar sonrasında, Müttefikler çöküşün eşiğinde bulunuyor ve Almanya zaferin eşiğinde. Bu durumda Amerika Birleşik Devletleri, milyonlarca genç askeri hızla eğitmek, silahlandırmak ve onları Avrupa'ya göndermek zorunda kalıyor.

"The Great War" adlı dört saatlik sinematik belgesel, 1918 yılında ABD'nin Birinci Dünya Savaşı'na katılımını anlatıyor. Belgesel, savaşın son yılında yaşanan kritik olayları ve Müttefiklerin içinde bulunduğu zorlu durumu ayrıntılı bir şekilde gözler önüne seriyor.

Bu belgesel, The HISTORY® Channel tarafından sunulmaktadır. The HISTORY® Channel, yedi yıl üst üste YouGov BrandIndex tarafından "ABD'nin en çok yankı uyandıran TV ağı" ve Beta Research Corporation tarafından "en favori TV ağı" olarak adlandırılmıştır. The HISTORY® Channel, tarihî hikaye anlatımında en güvenilir kaynaklardan biri olarak kabul edilmektedir. Daha fazla bilgi için history.com adresini ziyaret edebilir veya @history hesaplarını sosyal medyada takip edebilirsiniz.