-

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Gaziler Günü'nde Gazilere Özel Bir Mesaj YayımladıİYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Gaziler Günü'nde Gazilere Özel Bir Mesaj Yayımladı

Ankara – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim döneminde kendisine yönelik iftiralara ve kamuoyunda yaratılmaya çalışılan algı operasyonlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu, seçim döneminde bazı kesimlerin "Terör örgütleri Kılıçdaroğlu'nu istiyor" şeklinde iftiralar attığını ve sahte videolarla kampanyalar yürüttüklerini belirtti. Bu grupların şimdi de "Cumhur İttifakı CHP'nin başına Kılıçdaroğlu'nu istiyor" gibi ters psikoloji stratejileriyle algı yaratma çabasında olduğunu ifade etti.

Kılıçdaroğlu, bu tür iftiraların millet üzerinde etkili olamayacağını vurgulayarak, "Bu millet teröre geçit vermez" dedi. Ayrıca, "Teröristlerle yan yana gibi gösterelim millet oy vermesin. CHP’liler de bu iktidarı sevmez, Kılıçdaroğlu ile Cumhur İttifakı'nı yan yanaymış gibi gösterelim ki, asıl istediğimizi alalım" şeklindeki algı oyunlarına dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu, bu tür algı tuzaklarına düşülmemesi gerektiğini belirterek, "Bunlar beni istemez! Ben de bunlarla yan yana gelmem!" dedi.

Diğer yandan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "Hançeri açıkla" ifadelerine de yanıt veren Kılıçdaroğlu, "O hançeri çok uzun yıllar tuttunuz. 15 Temmuz'da getirdiniz ve milletin sırtına sapladınız” diyerek eleştirilerde bulundu. Kılıçdaroğlu, kendisine ve destekçilerine yönelik tehditlerin milli bağımsızlığa ve ekonomi hedeflerine karşı yapılmış bir hamle olduğunu belirtti.

Kılıçdaroğlu, “Vatan kurtulacak” diyerek sözlerini sonlandırdı.