-

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Gaziler Günü'nde Gazilere Özel Bir Mesaj YayımladıİYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Gaziler Günü'nde Gazilere Özel Bir Mesaj Yayımladı

Cumhuriyet Halk Partisi, çay üreticilerinin haklarını savunmak amacıyla Rize'de bir araya geliyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, çay bahçelerinde alın teri döken üreticilerin karşılaştığı zorlukları dile getirmek için bir etkinlik düzenlediklerini açıkladı.

Toplantı, 2 Haziran Pazar günü saat 13.30'da, Rize'de 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecek. CHP, bu buluşma ile çay üreticilerinin yaşadığı sorunları kamuoyuna duyurmayı ve çözüm yolları aramayı hedefliyor.

Deniz Yücel, "Çay üreticisinin sesini duymayanlara, sesimizi birlikte duyuracağız!" diyerek halkı dayanışma için meydanda toplanmaya çağırdı. Yücel, özellikle çay üreticilerinin emeğinin karşılığını alamadığını belirtirken, mevcut ekonomik koşullarda üreticilerin daha zor durumda kaldığını vurguladı.

Kaynak: CHP Basın Açıklaması