-

Gözden kaçırmayın

Google, Kullanıcıların Şifrelerini Daha Güvenli Hale GetiriyorGoogle, Kullanıcıların Şifrelerini Daha Güvenli Hale Getiriyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'nun (DEİK) 37. Olağan Genel Kurulu ve Ustalara Saygı Ödül Töreni'ne Ticaret Bakanı Ömer Bolat da iştirak etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hitaplarında belirttiği üzere DEİK, ticaret diplomasisinin başlıca kuruluşu olarak, Türk özel sektörünün dünyaya açılmasında önemli bir rol oynamaktadır. Son 20 yılda küresel siyaset ve ticaret sahnesinde yükselen Türkiye, DEİK’in ticaret diplomasisi faaliyetleri sayesinde önemli güç kazandı.

Ticaret Bakanı Bolat, DEİK'in, Türkiye’nin ticaret diplomasisinde, ikili ve bölgesel uluslararası iş birliği çabalarında önemli bir ortak olduğunu vurguladı. DEİK'in, kapsayıcı yapısıyla ve çeşitli iş insanları kuruluşlarının kurucusu olarak, üyeleri ve İş Konseyleri ile Türkiye’nin gönüllü ticaret elçileri olarak önemli görevler üstlendiğini belirtti.

Bakan Bolat, gelecekte de DEİK ile istişare halinde çalışarak, firmaların ihracat, üretim ve yatırımlarını kıtaların ötesine taşıyacak bir ekonomik vizyonu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde hayata geçirmeye devam edeceklerini ifade etti.

Son olarak Bolat, göreve yeni gelen Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar dilerken, görevlerini devreden üyelere ise Türkiye’nin dış ticareti için gösterdikleri çaba ve emekler için teşekkürlerini sundu.