-

Gözden kaçırmayın

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass İle GörüştüMillî Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass İle Görüştü

T.C. Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, OYAK Yönetim Kurulu Başkanı Emekli Tümgeneral Mehmet Taş, OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem ve OYAK Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti. Ziyaret, OYAK'ın 64’üncü Olağan Genel Kurulu dolayısıyla gerçekleştirildi.

Millî Savunma Bakanlığı kaynaklı bu ziyaretle ilgili olarak, Anıtkabir’de yapılan törende Atatürk’ün manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu ve mozoleye çelenk bırakıldı. Bakan Güler ve beraberindekiler daha sonra Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı. Ziyaretin, hem OYAK’ın kurumsal faaliyetlerine dikkat çekmek hem de tarihî ve kültürel değerlerin hatırlanmasını sağlamak amacı taşıdığı belirtildi.