-

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Gaziler Günü'nde Gazilere Özel Bir Mesaj YayımladıİYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Gaziler Günü'nde Gazilere Özel Bir Mesaj Yayımladı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, partisinin yaklaşımını ve hedeflerini net bir şekilde ifade etti. Adana Milletvekili olarak, önemli mesajlar verdi.

Bulut'un açıklamasında, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in sözlerine atıfta bulunarak, "Ne yapılan haksızlıkları ne de çektiğimiz acıların herhangi birini unuttum. Ama bir partiyi yönetenlere kızdığım için tabanına diş gösteremem, zulmedemem. Bugün bana düşen görev, Türkiye’yi kucaklamaktır. Başka türlü olmadı, olamaz, olmayacak," dediği vurgulandı.

Bu açıklama, CHP'nin halkla ilişkiler ve medya stratejisinin bir parçası olarak, partinin ülke genelindeki bütünlüğü ve birliği sağlamaya yönelik çabalarını ortaya koyuyor. Özgür Özel'in ifadeleri, partinin geçmiş dönemlerde karşılaştığı zorlukları hatırlatırken, gelecekteki misyonunu da netleştiriyor.

Açıklamanın kaynağı olan Burhanettin Bulut, CHP'nin Türkiye'yi kucaklama vizyonunu kamuoyuyla paylaşarak, parti tabanına ve yöneticilere birlik ve dayanışma çağrısında bulundu.