-

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Gaziler Günü'nde Gazilere Özel Bir Mesaj YayımladıİYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Gaziler Günü'nde Gazilere Özel Bir Mesaj Yayımladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Halkla İlişkiler ve Medya İlişkilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Adana Milletvekili olarak, emeklilerin hakları ve onurlu yaşam koşulları için önemli bir etkinlik düzenleyeceklerini duyurdu. Bulut, "Onurlu yaşam, hakça paylaşım" temasıyla gerçekleştirecekleri Büyük Emekli Mitingi'ne tüm emeklileri, onların ailelerini ve emeklilere destek vermek isteyen herkesi davet etti.

Miting, 26 Mayıs Pazar günü saat 14.00'te Ankara Tandoğan Meydanı'nda gerçekleştirilecek. Bulut, bu etkinliğin emeklilerin yaşadığı sorunlara dikkat çekmek ve çözüm önerileri sunmak amacıyla düzenlendiğini belirtti.

CHP kaynaklarından alınan bilgilere göre, mitingde emeklilerin ekonomik ve sosyal haklarına yönelik talepler dile getirilecek ve katılımcılarla birlikte çözüm önerileri ortaya konulacak. Bu önemli etkinliğe katılımın geniş olması bekleniyor.