-

Gözden kaçırmayın

Hatayspor, Bodrumspor Maçı İçin Hazırlıklara BaşladıHatayspor, Bodrumspor Maçı İçin Hazırlıklara Başladı

Bitexen Antalyaspor ve Lig34 firması, Antalyaspor Turizm Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin (ASTURDER) işbirliği ile düzenlenen 2024 Antalya Dünya Çocuklar Kupası (JWCA), final maçları, ödül töreni ve sahne performansları ile sona erdi. Etkinlik, Corendon Airlines Park'ta gerçekleştirildi.

Sonuçlara göre, U8 yaş grubunda Torbalıgücü, U9, U11 ve U12 yaş grubunda Beşiktaş, U10 ve U13 yaş grubunda Porto (Portekiz), U14 yaş grubunda Sabah (Azerbaycan) ve U15 yaş grubunda River Plate (Arjantin) şampiyon oldu.

Büyük heyecana sahne olan final karşılaşmalarının hemen ardından gerçekleştirilen ödül törenine katılım yoğundu. Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Antalyaspor A.Ş. ve Antalyaspor Kulübü yönetim kurulu üyeleri, Vali Yardımcıları Yalçın Sezgin ve Erol Tanrıkulu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Serap Deryalı, Belek Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Yazıcı, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adlıhan Dere ve Muratpaşa Belediyesi Spor Dairesi Şube Müdürü Varol Tang, ödülleri takdim etti. Sporcular, hem şampiyonluğun hem de uluslararası bir turnuvada mücadele edip madalya almanın gururunu yaşadı.

Ödül töreni sonrası dans grubunun gösterisi ve sanatçı Gökhan Temel'in sahne performansı, final organizasyonuna katılanlara keyifli anlar yaşattı. Antalya Dünya Çocuklar Kupası'nın ilerleyen yıllarda da sürdürülerek gelenekselleşeceği belirtildi.

Bu haberin kaynağı Bitexen Antalyaspor'dur.