-

Gözden kaçırmayın

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Gaziler Günü'nde Gazilere Özel Bir Mesaj YayımladıİYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Gaziler Günü'nde Gazilere Özel Bir Mesaj Yayımladı

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, bugün zabıta ekipleriyle birlikte şehir genelinde iş yeri açma ve çalışma ruhsatı bulunmayan iş yerlerine yönelik kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi. Bu denetimler sonucunda Erenler Mahallesi’ndeki bir spor salonu, Cumhuriyet Mahallesi'nde bir tatlıcı, Dumlupınar, Sahipata ve Marulcu mahallelerindeki bakkal dükkanları mühürlendi.

Başkan Köksal, şehrimizde ruhsatsız faaliyet gösteren mültecilere ait iş yerlerinin kapatılması ve bu kişilerin şehirden ayrılmaları için gereken tüm adımları atacaklarını belirtti. Köksal, "Afyonkarahisar'da Suriyeli mülteciler olmak üzere tüm mültecilerin ruhsatsız iş yeri açmalarına engel olacağım, onların şehirden ayrılmaları için ne gerekiyorsa yapacağım," dedi ve bu kararların amasız, fakatsız ve lakinsiz uygulanacağını vurguladı.