-

Gözden kaçırmayın

Google, Kullanıcıların Şifrelerini Daha Güvenli Hale GetiriyorGoogle, Kullanıcıların Şifrelerini Daha Güvenli Hale Getiriyor

Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan'ın helikopter kazası sonucu vefat etmeleri üzerine bir taziye mesajı yayımladı. Bolat, mesajında Cumhurbaşkanı ve Dışişleri Bakanının yanı sıra helikopterde bulunan diğer İranlı yetkililer için de başsağlığı diledi.

Ticaret Bakanı Bolat, kazanın ardından yayımladığı mesajında, "İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın İbrahim Reisi ve İran Dışişleri Bakanı Sayın Hüseyin Emir Abdullahiyan'ın içinde bulundukları helikopterin düşmesi sonucu vefat ettiklerini teessür ile öğrendim," ifadesine yer verdi. Bolat, ayrıca İran halkına başsağlığı dileklerini ileterek, "Kendilerine ve hava aracında birlikte bulundukları İranlı yetkililere Yüce Allah’tan rahmet, komşu İran halkına başsağlığı ve İran’ın bu süreci selametle geçmesini niyaz ediyorum" dedi.

Bu üzücü olayın ardından Türkiye, İran halkının yanında olduğunu bir kez daha vurguladı ve komşu ülke ile dayanışma mesajı verdi.