Afyonkarahisar'da, hakkında iki ayrı suçtan toplam 10 yıl 10 ay hapis ceza talebiyle aranan şahıs polisin sıkı takibi sonucu yakalandı

Gözden kaçırmayın

Çorlu'da Organize Suç Örgütüne OperasyonÇorlu'da Organize Suç Örgütüne Operasyon

Afyonkarahisar'da, hakkında iki ayrı suçtan toplam 10 yıl 10 ay hapis ceza talebiyle aranan şahıs polisin sıkı takibi sonucu yakalandı. Hükümlü veya tutuklunun kaçması ve uyuşturucu madde ticareti suçlarından aranan Y.Ö. için polis ekip birimlerince detaylı bir araştırma yapıldı.


Yürütülen operasyonlar kapsamında, şüphelinin yerinin tespiti ve yakalanmasına yönelik planlama yapıldı. Yapılan titiz çalışmanın ardından şüpheli Y.Ö., kentin merkezinde düzenlenen bir operasyonla suçüstü yakalandı.


Emniyet güçleri tarafından gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan Y.Ö. adliyeye çıkarıldı. Gerekli yargısal sürecin ardından tutuklama kararı verilen şahıs infaz cezasını çekmek üzere cezaevine gönderildi. Bu operasyon, bölge halkı arasında güvenlik güçlerine olan güveni artırırken, suç ve suçluyla mücadele konusunda polis ekiplerinin kararlılığı bir kez daha vurgulanmış oldu.