Komşu kavgası kanlı bitti. Bir polis memuru, emekli uzman çavuşu öldürdü

Gözden kaçırmayın

Çorlu'da Organize Suç Örgütüne OperasyonÇorlu'da Organize Suç Örgütüne Operasyon

Çorum'un Osmancık ilçesinde gerçekleşen bir komşu kavgası ölümle sonuçlandı. Polis memuru Hüseyin Çoldur, komşusu emekli Uzman Çavuş Fatih Afacan'ı silahla vurarak öldürdü. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Çoldur, Afacan'a çeşitli yerlerinden ateş etti. Afacan, hastaneye kaldırılsa da hayatını kaybetti. Suç aletiyle birlikte teslim olan şüpheli polis memurunun neden ateş açtığı henüz belirlenemedi.

Osmancık ilçesi, Çay Mahallesi'nde meydana gelen trajik olay akşam saatlerinde vuku buldu. İlçedeki Kargı Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olan 45 yaşındaki polis memuru Hüseyin Çoldur ile evleri aynı sokakta bulunan 40 yaşındaki komşusu emekli Uzman Çavuş Fatih Afacan arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmada, Çoldur tabancasını kullanarak Afacan'ı yaraladı.

 

Kavga büyüdükçe Afacan'a yönelik silahlı saldırı gerçekleşti. Yaralanan Afacan için bölgeye sağlık ve polis ekipleri hızla yönlendirildi. Ağır yaralı olarak hastaneye ulaştırılan emekli Uzman Çavuş, tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Şüpheli polis memuru ise olay yerinden ayrıldıktan sonra çalıştığı Kargı Emniyet Müdürlüğü'ne giderek silahıyla teslim oldu. Soruşturmayı yürüten ekipler olayın neden kaynaklandığını ve diğer detayları aydınlatmak için çalışmalarına devam ediyor.