Eski eşi cinayeti itiraf etti, kayıp şahıs ölü bulundu

Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü Etkinliği Ülkemizin Kahraman Gazilerini OnurlandırdıGaziler Günü Etkinliği Ülkemizin Kahraman Gazilerini Onurlandırdı

22 Mart tarihinde kaybolan ve her yerde aranan 52 yaşındaki Şaban Ataş'ın cansız bedeni trajik bir şekilde bulundu. Kaybolma olayının yapılan araştırmalar ve tanık ifadeleri ışığında cinayet olarak nitelendirilmesi üzerine, olaya ilişkin detaylar kamuoyuna açıklandı.

Şaban Ataş'ın eski eşi Emine Karabulut, televizyon programında verdiği ifade sonrasında eski eşinin ölümüne dair şok edici itiraflarda bulundu. Edinilen bilgilere göre, Seydikemer ilçesi sakinlerini yasa boğan bu vaka, Emine Karabulut'un Müge Anlı ile yüz yüze yaptığı görüşme neticesinde aydınlatıldı. Cinayeti itiraf eden Karabulut, yetkililere cesedin yerini gösterdi ve bu bilgi üzerine hemen harekete geçen Seydikemer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Sarıyer mevkiine giderek burada taşlar altında saklanmış bir ceset buldu. Yapılan incelemeler sonucunda cesedin, aranan şahıs Şaban Ataş'a ait olduğu kesinleşti.