-

Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü Etkinliği Ülkemizin Kahraman Gazilerini OnurlandırdıGaziler Günü Etkinliği Ülkemizin Kahraman Gazilerini Onurlandırdı




Sahil Güvenlik ekipleri, İzmir'in Çeşme ilçesinin açıklarında büyük bir başarıya imza attı. 09 Mayıs 2024 tarihinde saat 07.30'da alınan istihbarat bilgilerine göre, lastik bir bot içerisinde düzensiz göçmenlerin olduğu tespit edildi. Hemen harekete geçen Sahil Güvenlik Botu (KB-117), botu durdurarak içerisindeki 28 düzensiz göçmeni, beraberinde bulunan 6 çocuğuyla birlikte yakaladı.

Bu operasyon, Sahil Güvenlik ekiplerinin titiz çalışmalarının bir sonucu olarak gerçekleştirilmiştir. Yasa dışı göçmenleri taşıyan bu botun yakalanmasıyla birlikte Türkiye'nin sınırlarının daha da güvenli hale getirilmesi sağlanmıştır. Sahil Güvenlik ekipleri, ülkenin deniz sınırlarında kesintisiz bir şekilde görev yaparak düzensiz göçmenlere karşı etkin mücadelesini sürdürmektedir.

Bu olayın ardından yakalanan düzensiz göçmenler, ilgili mercilere teslim edilecek ve yasa gereği işlemleri yapılacaktır. Sahil Güvenlik yetkilileri, düzensiz göçmen kaçakçılığıyla mücadeleye kararlılıkla devam edeceklerini ve ülkenin sınırlarını korumak için ellerinden gelen tüm önlemleri alacaklarını belirtmişlerdir.

Sosyal Medya Etiketleri: #İzmir #Çeşme #DüzensizGöçmenOperasyonu #SahilGüvenlik #GöçmenKaçakçılığı