-

Gözden kaçırmayın

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass İle GörüştüMillî Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass İle Görüştü

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, bağımlılıkla mücadele konusunda bilgi ve farkındalık düzeyini artırmak için Sancaktepe Kaymakamlığı önünde Narkotik Eğitim Tırı'nı kurdu. Tır bir hafta boyunca 2 bin 240 öğrenciye bilgi verdi. Tırın içerisinde 40 metrekarelik modern eğitim salonunda bulunan 12 dokunmatik ekran, uyuşturucu maddenin insan vücudundaki etkilerini detaylı görsellerle anlattı. Narkotik uzmanı polisler, ziyaretçilere uyuşturucuyla mücadele ve korunma yolları hakkında bilgi verdi.

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Narko Eğitim Tırı'nı ziyaret ederek bağımlılıkla mücadelede eğitimin önemini vurguladı. Karakaya, uyuşturucu ve benzeri ürünlerin gençleri tehdit ettiğine dikkat çekerek, gençlerin bu alışkanlıklardan uzak durmalarının önemli olduğunu belirtti. İlçenin genç nüfusunun yoğun olduğu bir yer olduğunu söyleyen Karakaya, özellikle lise öğrencilerinin bu konuda bilinçlenmesinin önemli olduğunu vurguladı.

29 Şubat Perşembe günü gerçekleşen ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş ve İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri de katıldı.

#NarkotikEğitimTırı #BağımlılıklaMücadele #SancaktepeKaymakamlığı #İstanbulNarkotikSuçlarlaMücadeleŞubeMüdürlüğü