-

Gözden kaçırmayın

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass İle GörüştüMillî Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass İle Görüştü

İstanbul merkezli 2 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "MAHZEN-2" operasyonlarında Elebaşılığını Zuhat Altunç'un (yurtdışı firar) yaptığı "Çirkinler" Organize Suç Örgütü'nün çökertildiği ve operasyonlar sonucunda 47 şüphelinin yakalandığı açıklandı.  

Bakanımız Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Milletimizin duası ve desteğiyle organize suç örgütlerine karşı şafak sökerken de gün batarken de operasyonlarımız aralıksız devam edecek!" ifadesini kullandı. Ayrıca, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı'nın koordinasyonunda İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele, İstihbarat ve Asayiş Şube Müdürlüklerince yürütülen çalışmalar sonucu organize suç örgütü üyelerinin çeşitli suçlar işlediği belirlendi. Bu suçlar arasında 3 cinayet, silahla tehdit, silahla yaralama, Arnavutköy'de saldırı eylemi, uyuşturucu madde imal ve ticareti, ruhsatsız silah bulundurma ve iş insanlarını kaçırarak hürriyetinden yoksun bırakma suçları yer aldı. Operasyonlar neticesinde ise 13 ruhsatsız tabanca, 5 otomatik tabanca, 7 çelik yelek, büyük miktarda uyuşturucu madde ve çok sayıda fişek ve şarjör ele geçirildi. Bakan Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik etti ve "Milletimizin Duası Sizinle" şeklinde ifadelerde bulundu.  

#organizesuç #operasyon #yakalananşüpheliler #silah #uyuşturucu #cinayet #kaçırma #polis #emniyet #güvenlik