-

Gözden kaçırmayın

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass İle GörüştüMillî Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass İle Görüştü

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankara'da eş zamanlı olarak gerçekleştirilen "MAHZEN-1" operasyonunda "Pekmez Kardeşler" Organize Suç Örgütü'nün çökertildiğini ve operasyonlar sonucu örgütün liderleriyle birlikte 26 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, "Her ne kadar büyük veya küçük olursa olsun, halkımızın huzurunu bozan organize suç örgütlerine ve uyuşturucu tacirlerine fırsat vermeyeceğiz!" dedi.

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün çalışmaları sonucunda, Ankara genelinde yerel düzeyde uyuşturucu madde ticareti ve silah ticareti yaparak haksız kazanç elde eden organize suç örgüt üyelerinin faaliyetlerine son verildi. Bu örgüt üyeleri tarafından kasten yaralama, silahla tehdit, uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti, uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanma, tehdit, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması ve 6136 sayılı kanuna muhalefet suçları işlendiği tespit edildi. Operasyonlar sırasında 18 ruhsatsız tabanca, 13 pompalı tüfek, çok miktarda uyuşturucu madde, fişek ve çelik yeleklere el konuldu. Operasyonun düzenlenmesinde yer alan polis ekipleri tebrik edildi ve dua alındı.

#OrganizeSuç #UyuşturucuTicareti #SilahTicareti #PekmezKardeşler #AnkaraOperasyonu #İçişleriBakanlığı #Polis tarafından belirlenen etiketler metin altında verilmiştir.