Lösemi savaşçısı Nehir'e hastane odasında romantik evlilik teklifi

Gözden kaçırmayın

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass İle GörüştüMillî Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass İle Görüştü

Lösemi savaşçısı Nehir'e hastane odasında romantik evlilik teklifi

İzmir'deki dramatik bir aşk hikayesi, mücadele ve umudun sembolü oldu. 20 yaşındaki Emre Coşkun, lösemi tedavisi gören kız arkadaşı Nehir Yurtsever için hastane odasını bir sürpriz sahnesine dönüştürdü. Diz çökererek yaptığı evlilik teklifi, Nehir ve çiftin yakınlarını gözyaşlarına boğdu. Bu duygusal anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedilerek unutulmaz bir anıya dönüştü.

Nehir Yurtsever, bacaklarındaki morluklar üzerine doktora gittiğinde hayatının en zorlu mücadelesinin haberini aldı: Lösemi. Genç kadının tedavisi İzmir'de bir hastanede başladı ve yalnızca üç gün sonra, İstanbul'daki üniversiteden ayrılıp Nehir'in yanına koşan sevgilisi Emre Coşkun için yeni bir mücadele başladı. O, Nehir'e olan bağlılığını göstermek ve hayata meydan okuyan bir adım atmak amacıyla sürpriz bir evlilik teklifine karar verdi.

Duygusal etkinlik, Nehir'in arkadaşlarının hastane bahçesinde "Kalk Kız Evlencez" pankartı açmalarıyla başladı. Bu jest karşısında gözyaşlarıyla mutluluğunu ifade eden Nehir, ardından hastane odasında Emre ile birlikte dans etme fırsatı buldu. Romantik anlar sonrasında Emre diz çöktü ve ölüm bile aşklarını yıkamayacak olan bu teklifi Nehir'e sundu. Sevgilisinin evlilik teklifini kabul eden Nehir, zorlu sürecin ardından gelecek için umut dolu bir adım atmış oldu. Bu anlamlı ve duygusal olay, cep telefonu ile çekilerek ölümsüzleştirildi.