-

Gözden kaçırmayın

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass İle GörüştüMillî Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass İle Görüştü

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Çocuk Hastanesi'nde tedavi gören çocukları ziyaret ederek onların bayramını kutladı. Atlı Polis Birliği, Çocuk Polisi, Özel Harekat, Çevik Kuvvet, Trafik Polisleri, Yunus Polisler ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) birimlerinden oluşan ekipler, miniklerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Etkinliklerde çocuklar Atlı Polis Birliği ekipleri eşliğinde midilliye binerken, narkotik köpekleri ile fotoğraf çektirip oyunlar oynadı. Hastanede tedavi gören diğer çocuklar için de polis ekipleri gökyüzüne balon bırakarak miniklere el salladılar. Hastane Başhekimi Namık Yaşar Özbek, bu etkinliklerin çocuklar için düzenlendiğini belirterek, "Bugünün önemi bizim için çok güzel. Bu bayramı da burada kutlamak çok güzel. Bu coşkuyu yaşamak bize çok büyük bir mutluluk verdi" dedi. #Ankara #emniyet #çocukhastanesi #23Nisan #bayram #polis #zİyaret

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Çocuk Hastanesi'nde tedavi gören çocukları ziyaret ederek onların bayramını kutladı. Atlı Polis Birliği, Çocuk Polisi, Özel Harekat, Çevik Kuvvet, Trafik Polisleri, Yunus Polisler ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) birimlerinden oluşan ekipler, miniklerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Etkinliklerde çocuklar Atlı Polis Birliği ekipleri eşliğinde midilliye binerken, narkotik köpekleri ile fotoğraf çektirip oyunlar oynadı.

#Ankara #emniyet #çocukhastanesi #23Nisan #bayram #polis #zİyaret

Polis ekipleri serviste tedavi gören çocuklar içinse gökyüzüne balon bırakarak miniklere el salladı. Hastane Başhekimi Namık Yaşar Özbek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen etkinliklerde çocukların polis birimlerini görmesinin önemini vurgulayarak, "Bu bayramı da burada kutlamak çok güzel. Bu coşkuyu yaşamak bize çok büyük bir mutluluk verdi" dedi.

#23Nisan #bayram #polis #zİyaret #etkinlİk

Hastanede tedavi gören çocuklardan Damla Çelik etkinlikleri çok beğendiğini belirterek, "Midilliye bindim, at sevdim, balon uçurdum ve servisteki arkadaşlarımıza el salladık. Bu bayramı da bize çok güzel kutlattılar. Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ne çok teşekkür ederim. Çok güzel bir gündü" dedi. Abdullah Yakışır, "Ben buraya geldiğim için çok mutlu oldum. Bu program sayesinde çocukların 23 Nisan'ı daha iyi kutlanmış oldu" diye konuştu. Sevde Yakışır ise, "23 Nisan'ın coşkusunu yaşadık. Burada polislerimiz ata biniyordu, eğitimli köpeklerle oynadık. Bütün coşkusuyla 23 Nisan'ı kutlamış olduk" şeklinde konuştu.

#çocuklar #23Nisan #bayram #kutlama #Ankara #Bilkent #hastane #polis