-

Gözden kaçırmayın

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass İle GörüştüMillî Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass İle Görüştü

İçişleri Bakanı Sayın Ali Yerlikaya, "MAHZEN-27" operasyonu kapsamında düzenlenen çalışmalar sonucunda, Kazakistan tarafından "dolandırıcılık ve hırsızlık" suçlarından aranan Nurlan Zharımbetov'un İstanbul'da yakalandığını açıkladı. Operasyon, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı'nın koordinasyonuyla gerçekleştirildi.

Bakan Yerlikaya, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmaların sonucunda Nurlan Zharımbetov'un "MAHZEN-27" operasyonuyla yakalandığını belirtti. Zharımbetov, Kazakistan tarafından dolandırıcılık ve hırsızlık suçlarından kırmızı ve sarı bülten ile aranıyordu.

İstanbul'da gerçekleştirilen "MAHZEN-27" operasyonu kapsamında yakalanan Nurlan Zharımbetov, Interpol'ün kırmızı bültenle dolandırıcılık suçu ve sarı bültenle iki ayrı hırsızlık suçuyla aranıyordu. Bu önemli operasyonun sonucunda Zharımbetov tutuklandı.

#Gazetecilik #Haber #İçişleriBakanı #Operasyon #Yakalama #Kazakistan #Dolandırıcılık #Hırsızlık