-

Gözden kaçırmayın

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass İle GörüştüMillî Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass İle Görüştü

İzmir'de, Barış Boyun'un liderliğini yaptığı organize suç örgütüne yönelik "MAHZEN-24" operasyonları düzenlendi. Operasyonlarda, tetikçinin de aralarında bulunduğu 8 şüpheli yakalandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı'nın koordinasyonunda, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele, İstihbarat ve Asayiş Şube Müdürlükleri ile Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, Barış Boyun'un liderliğini yaptığı ve yurt dışından yönettiği organize suç örgütü üyesi şüphelilerin suç işlemek amacıyla örgüt kurdukları, kasten öldürmeye teşebbüs ettikleri, kasten yaralama, silahlı tehdit, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, mala zarar verme ve 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarını işledikleri tespit edildi. Operasyonlar sonucunda 4 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet tüfek, muhtelif miktarda uyuşturucu madde ve suçta kullanıldığı tespit edilen bir motor ele geçirildi.

#İzmir #MAHZEN24 #organizesuç #barışboyn #haber