-

Gözden kaçırmayın

Gebze Belediyesi Sokak Hayvanları Merkezi'nde Kedi ve Köpekler KatledildiGebze Belediyesi Sokak Hayvanları Merkezi'nde Kedi ve Köpekler Katledildi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, partisinin hedef ve ilkeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Durmaz, Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) öncelikli hedefinin ülke ve millet çıkarlarını korumak olduğunu belirtti.

Durmaz, yaptığı değerlendirmede “Biz, ‘önce ülkem ve milletim’ anlayışıyla yola devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. MHP'nin, ülkenin birlik ve beraberliğini korumak adına atılacak tüm adımlara destek vermeye hazır olduğunu, vatan sevdasının her şeyden önce geldiğini vurguladı.

Parti olarak, halkın ihtiyaç ve beklentilerini dikkate alarak politikalarını şekillendireceklerini dile getiren Durmaz, "Bugün olduğu gibi yarın da milletimizin yanında olmayı sürdüreceğiz" ifadeleriyle, MHP'nin kararlılık ve azmini ifade etti.

Durmaz'ın açıklamaları, partinin siyasi çizgisinin ve misyonunun net bir şekilde ortaya konmasına katkıda bulunmuş oldu.