-

Gözden kaçırmayın

5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü

Eğitim Vizyonu

İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Özümüzden Geleceğe Türkiye Buluşmaları Programı'na katılan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, evlatların daha nitelikli bir eğitimle buluşturulması hedefini taşıyan etkinlik hakkında açıklama yaptı. Program, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Bakan Tekin, farklı illerde yapılan Türkiye Buluşmaları'nın teşkilatlar ve vatandaşlarla yapılan istişareler vesilesiyle evlatların daha iyi bir eğitim almasını sağlama amacını taşıdığını dile getirdi. Eğitimde çağın ruhunu yakalamak için aziz milletle bir araya geldiklerini vurgulayan Bakan Tekin, bu tür etkinliklerin önemine değindi.

Hizmetin Önemi

Bakan Tekin, Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde gerçekleştirdikleri her çalışmanın esasının eser ve hizmet odaklı olduğunu belirtti. Aziz milletin desteğiyle millete hizmet etme ve evlatları en iyi şekilde geleceğe hazırlama gayreti içinde olduklarını ifade eden Bakan Tekin, hizmetin önemine dikkat çekti.

Sonuç ve Temenniler

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bu buluşmaların aziz millete ve ülkeye hayırlı olmasını dileyerek, eğitim alanındaki hedeflerine ulaşmak için kararlılıklarını sürdürdüklerini ifade etti.