-

Gözden kaçırmayın

Söke Ticaret Odası'ndan Milli Eğitim Bakanlığı İş Birliğiyle Söke Ticaret Odası'ndan Milli Eğitim Bakanlığı İş Birliğiyle "154 İlçemize 154 Okul" Projesi

Türk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği Başkanı, Türk Devletleri Teşkilatı’nın kuruluş belgesi olan Nahçıvan Anlaşması’nın 15. yıl dönümü nedeniyle 3 Ekim Türk Devletleri İşbirliği Günü’nü kutladı. Bu vesileyle, Türk Dünyası’nın bir arada daha güçlü olduğunu vurguladı.

Başkan, günün önemini belirterek, Türk Devletleri arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi gerektiğine dikkat çekti. Ayrıca, Türk Dünyası’nın birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesinin, karşılıklı fayda sağlayan projeler için zemin hazırlayacağına inandığını söyledi.

Tüm Türk Dünyası'nın bu özel günü coşkuyla kutladığına vurgu yapan Başkan, “Dilde, fikirde, işte birlik” ifadesiyle ortak değerlerin önemini dile getirdi. Türk Devletleri arasındaki işbirliğinin güçlenerek devam etmesi gerektiğini ve bu tür birlikteliklerin, her bir devletin gelişimine önemli katkılar sağlayacağını sözlerine ekledi.

TürkDevletleriİşbirliğiGünü, NahçıvanAnlaşması, birlik, beraberlik, işbirliği, TürkDünyası