-

Gözden kaçırmayın

Gaziler Günü Etkinliği Ülkemizin Kahraman Gazilerini OnurlandırdıGaziler Günü Etkinliği Ülkemizin Kahraman Gazilerini Onurlandırdı

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında, 22 Şubat 2024 tarihinde saat 17.00'de bir grup düzensiz göçmenin bulunduğu lastik botun durdurulduğu bildirildi. Sahil Güvenlik Botları (KB-35, KB-109) tarafından gerçekleştirilen operasyonda, bot içerisinde bulunan 18 düzensiz göçmen (aralarında 4 çocuk da vardı) ve olayla bağlantılı olduğu düşünülen 4 göçmen kaçakçısı da yakalandı.

#Mügla #Bodrum #SahilGüvenlik #GöçmenKaçakçılığı Bu haberde, Muğla ilinin Bodrum ilçesi açıklarında lastik bot içerisinde düzensiz göçmenlerin yakalandığı ve göçmen kaçakçılarının da tutuklandığı bilgisi verildi. 18 göçmen ve 4 çocuğun bulunduğu bot, Sahil Güvenlik Botları tarafından durduruldu. Operasyonun başarıyla sonuçlandığı ve olaya Mügla İl Jandarma Komutanlığı personeli tarafından da destek verildiği belirtildi.

#Muğla #Bodrum #GöçmenKaçakçılığı #SahilGüvenlik 22 Şubat 2024 tarihinde Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında lastik bot içerisinde düzensiz göçmenlerin yakalanmasıyla sonuçlanan bir operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda 18 göçmen ve 4 çocuk bulunurken, aynı zamanda göçmen kaçakçıları da tutuklandı. Operasyonda Sahil Güvenlik ekiplerinin yanı sıra Mügla İl Jandarma Komutanlığı personeli de görev aldı.

#DüzensizGöçmen #Muğla #Bodrum #SahilGüvenlik Türkiye'nin Muğla ilinin Bodrum ilçesi açıklarında düzensiz göçmenlerin taşındığı lastik bot durduruldu. Bot içerisinde 18 göçmen ve 4 çocuk bulunurken, operasyonda ayrıca göçmen kaçakçısı şüphelileri de yakalandı. Sahil Güvenlik Botları (KB-35, KB-109) tarafından gerçekleştirilen operasyon, Mügla İl Jandarma Komutanlığı personeli ile birlikte koordineli bir şekilde yürütüldü.

#GöçmenKaçakçılığı #Muğla #Bodrum #SahilGüvenlik Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında gerçekleştirilen operasyon sonucunda, lastik bot içerisinde bulunan ve düzensiz göçmen olduğu tespit edilen 18 kişi (aralarında 4 çocuk) yakalandı. Ayrıca olayla bağlantılı olduğu düşünülen 4 göçmen kaçakçısı şüphelisi de karada yakalandı. Bu önemli operasyonda Sahil Güvenlik Botlarına ek olarak Mügla İl Jandarma Komutanlığı personeli de görev yapmıştır.

#Mügla #Bodrum #DüzensizGöçmen #SahilGüvenlik #GöçmenKaçakçılığı #Jandarma