-

Gözden kaçırmayın

Söke Ticaret Odası'ndan Milli Eğitim Bakanlığı İş Birliğiyle Söke Ticaret Odası'ndan Milli Eğitim Bakanlığı İş Birliğiyle "154 İlçemize 154 Okul" Projesi

İstanbul'da, Türkiye Bankalar Birliği ve Türkiye Katılım Bankaları Birliği ev sahipliğinde, Türk Devletleri Banka Birlikleri Konseyi (TDBBK) tarafından bir haftalık "İslami Bankacılık ve Finans Eğitimi" düzenlendi. Eğitime, Azerbaycan, Kırgızistan ve Özbekistan'dan finans ve bankacılık alanında uzman profesyoneller katıldı. Eğitim programı, üye ülkelerdeki bankacıların mesleki gelişimine katkıda bulunmayı ve finansal kuruluşlar arasındaki iş birliğini güçlendirmeyi amaçlamaktadır.

Eğitimde, Türkiye ve dünya genelinde katılım bankacılığı, uluslararası İslami finans kuruluşları, İslami finansal sözleşmeler, katılım bankacılığı sermaye piyasası ürünleri ve fon toplama ile kullandırma ürün ve hizmetleri gibi konular ele alındı. Katılımcılara sınıf eğitimleri yanı sıra, banka ziyaretleri de düzenlendi, böylece yerinde bilgi verme ve saha çalışmaları yapıldı.