-

Gözden kaçırmayın

Bhutan, Bitcoin Varlıklarını Artırarak Dikkatleri Üzerine ÇekiyorBhutan, Bitcoin Varlıklarını Artırarak Dikkatleri Üzerine Çekiyor

12 Eylül Darbesi'nin üzerinden geçen 44 yıl, Türkiye'nin demokrasi tarihine derin izler bırakmış bir dönem olarak kaydedilmektedir. Bu darbe, yalnızca siyasi yapıyı değil, aynı zamanda ülkenin ekonomik, sosyal ve toplumsal dengelerini de ciddi şekilde etkilemiştir.

Gelişen olaylarla birlikte, ülkede bir daha böyle bir travmanın yaşanmaması amacıyla her türlü darbelere ve darbeci zihniyetlere karşı durma kararlılığı vurgulanmaktadır. Özellikle ticaret ve sanayi alanında etkili olan MÜSİAD, demokrasi ve hukukun üstünlüğünü koruma amaçlı mücadelesini sürdürme taahhüdünü dile getirmiştir.

Bu çerçevede, MÜSİAD yetkilileri, tüm vesayet odaklarına karşı çıkış yapacaklarını belirterek, ülkenin ve milletin selameti adına her türlü çabayı göstereceklerini ifade ettiler. Örgüt, ülkenin her türlü olumsuz etkilerden korunması için dualarını da ihmal etmiyor. Bu mücadele, Türkiye'nin demokratik geleceği için büyük önem taşıyor.